Rabu, 25 April 2012

E-DERMASISWA WARGA PAHANG!!!!!

Kaktus ada sedikit info nak kongsi sikit dengan uolssssss...Info ini pun baru aje Kaktus tahu...Hanya untuk Warga Pahang sahaja hehehehehe..(macam Kaktus & En. Rama-Rama)..Yang bukan warga pahang awal-awal dah kena reject ok....
E-DERMASISWA...bunyi macam freekan...betul la tuuu free...(pantang freeee laju je ye kamu-kamu ni ye)....Macam mane nak apply dan ape syarat-syaratnya..Benda paling penting 2...
Moh kita tengok layak ke tak layak kamu-kamu ni?????  sesuai ke sesuai kamu-kamu ni???

Syarat layak memohon:
1) Pemohonon mestilah warganegara MALAYSIA dan beragama ISLAM (kaum lain tak layak ye)
2) Pemohon yang dilahirkan/ bermastautin dalam NEGERI PAHANG (untuk warga pahang je la 2)
3) Pemohon sedang mengikuti pengajian peringkat pondok @ diploma sepenuh masa @ sarjana muda sepenuh masa
4) Lulus keputusan peperiksaan tahun/ semester terkini..

X
X
X
X
X
Dah yang paling penting tarikh tutup permohonan pada
31 MEI 2012

Untuk makluman lanjut bagi sesiapa yang nak memohon boleh la ke URL MUIP (Majlis Ugama Islam & Adat Resam Melayu Pahang) untuk mengisi permohonan secara online..

Pada sesiapa yang memenuhi kriteria di atas ni boleh la memohon, mane la tau dapatkan..Sape mau bagi????Org memberi kita menerima...

P/s : Tak silap ada kena cop/sign ketua jabatan u olllsssss...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catat Ulasan